Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

9o ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το 9ο Εαρινό Ράλλυ Άργους "Νίκος Τσάμης" τελείωσε με απόλυτη επιτυχία. Όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν τον αγώνα ο οποίος υπήρξε συναρπαστικός και πολύ ενδιαφέροντας. Τα αυτοκίνητα αφού διένυσαν 130 περίπου χιλιόμετρα μέσα από όμορφες διαδρομές και εκτελώντας 8 ειδικές δοκιμασίες, κατευθύνθηκαν και τερμάτισαν στο Κεφαλάρι όπου και πραγματοποιήθηκε γεύμα και απονομή.

Το κλίμα μεταξύ όλων των αγωνιζομένων ήταν ευχάριστο και φιλικό, με πολλά πειράγματα και πολλά χαμόγελα. Πριν την απονομή προσφέρθηκαν τριαντάφυλλα στις μητέρες λόγω της γιορτής της μητέρας και έτσι το περιβάλλον έγινε ακόμα πιο όμορφο. Στο τέλος αφού είχαν αναρτηθεί τα αποτελέσματα, έγινε η βράβευση των νικητών και δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και πιστεύουμε ότι θα τους έχουμε και πάλι κοντά μας στους επόμενους αγώνες μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους "αφανείς ήρωες" της εκδήλωσης, που είναι ο Λεωνίδας(υπεύθυνος και για το πολύ καλό roadbook σύμφωνα με τους αγωνιζόμενους), ο Αντώνης, η Βασιλική, η Ντίνα, η Εύη, ο Παναγιώτης, η Ντίνα, ο Σωτήρης, ο Γιάννης, ο Ανδρέας, ο Θοδόσης, ο Ηλίας, ο Θανάσης, που ήταν οι κριτές μας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δαγρέ Θοδόση, ο οποίος υπήρξε ο "μπαλαντέρ" του αγώνα αυτού. Από το πρωί βρισκόταν στην εκκίνηση στο Άργος όπου παρέδιδε τους φακέλους των συμμετεχόντων, μετά στον τερματισμό του 1ου σκέλους και στην εκκίνηση του 2ου σκέλους στην Αρχαία Επίδαυρο και στη συνέχεια στον τερματισμό στο Κεφαλάρι. Επιτηρητής και σκούπα του αγώνα πάντα υπήρχε στο δρόμο διακριτικά με ένα Audi Α4 με ένα φάρο στον ουρανό, να παρακολουθεί τη διαδρομή. Έτσι συνέβαλλε στην ασφαλή και άψογη εκτέλεση του αγώνα.

Ευχαριστούμε όλους, να είμαστε όλοι καλά και ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση!!!

ΔΣ ΑΡΣΟΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου